ForumKategoria: Narzędzia SEOLinki dodane do Disavow Tool
Linki dodane do Disavow Tool
2
2018-03-12T19:13:17+01:00


Piotr asked 4 lata ago
Czy linki dodane do DT będą wykluczane nawet jak stronę dodam do nowego konta w przypadku jak do poprzedniego zapomnę hasło?
Co zrobić w sytuacji gdy ktoś wykluczył linki i odpiął stronę z search console. Czy da się tą moc z tych linków jakoś odzyskać jak powiążę stronę z innym kontem?

2 odpowiedzi
Paweł Gontarek Personel answered 4 lata ago
Linki dodane do DT nie znikają z GSC. Google ich nie usuwa, znika jedynie „moc SEO”. Jeśli linki już były w DT i google je przeanalizował to usunięcie pliku nie musi przywrócić im tej mocy. Kwestia co sobą reprezentowała strona/serwis, który zostal dodany do DT. jesli tam był spam nie spodziewałbym się jakichś dodatnich plusów.

DT trzeba używac rozważnie.

Jarek answered 3 lata ago
Jak mi ktoś stronę automatem potraktuje i dostanę filtr za słabe linki i następnie dodam takie linki do DT to pozycja będzie stopniowo podnosić się w miarę przetwarzania adresów z pliku, który wysłałem do DT, czy może to będzie gwałtowny skok do góry jak filtr minie oraz/lub adresy z pliku wysłanego zostaną przetworzone w całości?

Piotr

Piotr

Kategorie

Najnowsze komentarze

Popularne artykuły